använda honung för cancerbehandling

Honung är en naturlig produkt som skapas när honungsbin utvinna nektar från blommor. Bakterier har en utmanande tid överleva i honung på grund av sin låga vattenhalt. Det är en näringskälla som är packad med antioxidanter, såsom vitamin C.

I en studie på möss, propolis, drottninggelé, kaffeinsyra, honung och gift tillämpades mössen innan de injiceras med tumörceller i lungorna. I studien konstateras att den cancertillväxt hämmades av de naturliga biprodukter och cancerceller som redan var närvarande överlevde inte.

Manuka honung kommer från Nya Zeeland och har visat att behandla hudcancer. När cancer bröt igenom huden, var detta honung utvärtes i förband. Den användes också när sår utvecklas efter strålbehandling. Det konstaterades att vara framgångsrika i att upphöra bakterie utväxter och stammar som varit resistenta mot andra behandlingar.

Kemoterapi effekter kan motverkas med israeliska honung. Hemoglobinnivåer tenderar att sänkas under cellgiftsbehandling och “Chemo Support” och “Immune Support” produkter, som säljs av denna linje av israeliska Honey under Life-Mel Honey varumärke, kan bidra till att förhindra hälsofrågor som kan manifestera genom kemoterapi. Medan du tar produkten, finns det en lägre förekomst av anemi och andra biverkningar som kan hålla patienten från att fortsätta behandlingen. Andra har kunnat bli mer uthållig behandling. Med två gånger dagligen, har patienter märkt positiva resultat. Styrka kan återvända i sex till åtta dagar snarare än månader. Andra har även märkt en återväxt i håret från intag av israeliska honung.

Bidrottninggelé bidrar till att bygga upp immunförsvaret och goda celler som har förstörts av strålbehandlingar.

Propolis har blivit känd som en naturlig immunstimulerande. Det gör detta genom att höja kroppens immunitet och motståndskraft mot infektioner. Propolis har många egenskaper som bekämpar bakterier, virus och svampinfektioner.