Virginia State lagar om räcke höjd

År 2003 faller från trappor eller steg resulterade i död 1.307 amerikaner, och orsakade en mängd olika skador på otaliga andra. Det är av denna anledning som konstruktion och installation av ledstänger och räcken är så lätt verkställas. Virginia ledstång regler anges i 2006 års revidering av Virginia Uniform Statewide Building Code, som reglerar alla aspekter av att bygga i delstaten Virginia.

Virginia byggregler definierar en ledstång som en kontinuerlig gripbar struktur fäst vid säkra inlägg i varje ände. Skyddsräcket är stolpen eller järnväg som sträcker sig vertikalt nedåt och ansluter säkert till ytan av den trappa eller balkonggolvet. Dessa räcken sedan sammankopplade med stöd eller ståndare för att skapa en kontinuerlig skyddsbarriär. Ledstänger och räcken krävs i enlighet med Virginia Uniform Statewide Building Code och Internationella Residential Code.

Virginia Uniform Building Code kräver att varje inre eller yttre trappa med mer än fyra risers, eller en balkong mer än 30 inches över en yta, förses med ett skyddsräcke. Dessa skyddsräcken måste vara mellan 30 och 42 inches ovanför trappan slitbanan eller balkongplattan och vara kontinuerlig täcker hela längden på trappan och hela längden av den exponerade kanten på balkongen eller landning. Eventuella luckor i vakten-barriären måste vara liten nog för att förhindra en “sfär med en diameter på 6 inches” som passerar genom spalten. Dessa regler gäller för alla fastigheter i delstaten Virginia, oavsett om de är kommersiella, offentliga eller privata.

Den amerikanska Disabilities Act Accessibility Guidelines är en uppsättning regler som är utformade för att göra livet enklare och säkrare för funktionshindrade amerikanska medborgare. Även om de nuvarande riktlinjerna överenskommits i en översyn 2010, var den första checklista utarbetats 1992 efter lagen 1990 amerikanska funktionshinder, och se till att personer med funktionshinder har tillgång till alla offentliga byggnader på deras bekvämlighet och komfort. För att uppfylla dessa riktlinjer, räcken och stödskenor i Virginia måste tillhandahållas längs båda sidor av varje rampstruktur och måste sträcka sig minst 12 inches bortom toppen och botten av rampen. Skenor måste vara mellan 34 och 38 inches från marken för att säkerställa enkel och säker användning.