identifiering av stora svarta flugor

Flugor är medlemmar av ordningen Diptera, en enorm grupp av insekter som inkluderar rådjur flugor, häst flugor, husflugor, kran flugor, knott och mygg. Medlemmar av Diptera skiljer sig från andra insekter eftersom de bara har ett par vingar som en vuxen i stället för två. Svarta flugor är en medlem av en undergrupp av flugor kallas högre flugor, som även omfattar horseflies, husflugor, bananflugor och kluster flugor.

De stora svarta flugor som du ser i ditt hem när vädret är kallt kallas kluster flugor. De är större än vanliga husflugor. De flyger trögt och är nästan vilande när de är i ditt hus. De inte livnär sig på gödsel eller skräp. De söker skydd när det börjar bli kallt och det är därför du ser dem i ditt hus. Cluster flugor är svart eller mörkgrå. De har distinkta gula, gyllene och tawny hårstrån på baksidan av huvudet och vid toppen av bröstkorgen, men dessa färger mörkna med tiden. Vingarna överlappar varandra och har en sax-liknande utseende. Cluster flugor samlas i garderober, vindar och tomma rum, som söker skydd och värme. De rör sig inte om mycket när det är kallt men återuppstår när det blir. De bits inte.

Klustret fluga är en typ av slag fluga, som kan vara blank svart eller grå, metallic grön eller blå. Blås fluga är stor och har en uppsvälld utseende. De är ibland kallas flaska flugor, eftersom de vara skinande blå och grön snarare liknar färgen på glasflaskor samt glänsande svart eller brons.

Kött flugor är svarta eller grå och få sitt namn från sitt beteende att söka rester av kött eller kadaver som de kan lägga sina ägg. Denna fluga har tre mörka ränder på sin bröstkorg och ett rutmönster på sin mage. Köttet flyga är större än den vanliga husflugan.

När du ser en stor svart fluga befolkning innebär detta att de närliggande vattendrag är friska och rena eftersom dessa flugor inte tål föroreningar. Men de stora svarta flugor är irriterande eftersom de svärma runt människor. Kvinnliga flugor bita, de flesta av betten är inriktade på djur och fåglar och inte människor, men människor kan få en reaktion och blodförlust från bett av en svart fluga eller andas in flugan misstag. När du är biten av en svart fluga, du kommer att klia, sväller och blöda. Flugan kommer att rikta huvudet eller områden där kläderna passar ordentligt. Svarta flugor gillar att krypa upp ärmarna och få under dina strumpor och byxor.