vad är en cbp tekniker?

Om du letar efter en karriär där dina dagar spenderas skydda andra från potentiell skada, överväga att bli en Customs and Border Patrol (CBP) tekniker. Som en del av USA: s regering, CBP tekniker är ansvariga för bevakning Amerikas gränser från möjliga terroristhot och olaglig smuggling samt övervaka de dagliga händelser som äger rum längs denna landets gränslinjer. Med rätt mängd av träning, kan du börja en karriär som CBP tekniker och hjälper till att hålla Amerika säkert.

Det första steget i att bli en CBP tekniker är att fylla i en ansökan. Som en entry-level position, de sökande utvalt, baserat på deras prestation i en intervju, medicinska och fitnesstestning, en videobaserad test en screening process och en säkerhetsprövning. När en ansökan lämnas in, är en klass nivå tilldelas varje kandidat baserat på hans kvalifikationer. När CBP kontoret meddelar att det är att rekrytera, kommer det att se för människor i synnerhet årskurser.

Med den allvarliga arbete som CBP tekniker står inför, är det viktigt att de upprätthåller en hög nivå av kondition. Den före anställning konditionstest (PFT) kräver potentiella kandidater för att slutföra fyra konditionstester i en viss ordning. Enligt CBP.gov, är ordningen en 220-yard körning i 50 sekunder eller mindre, 25 lämplig form sit-ups i en minut, 17 lämplig form armhävningar i en minut, och en 1,5 mil kör som är klar i mindre än 17 minuter och 15 sekunder. Innan testen är en kandidat hjärtfrekvens och blodtryck också tagit.

Som en del av arbetet med CBP kontor, kan tekniker arbetar i positioner som kräver dem att vara i ute på fältet. Jordbruk specialister inspektera och granska kommersiell jordbruksverksamhet och handel vid olika startpunkter i hela landet. Dessa specialister arbetar också som brottsbekämpning i jordbrukstullfrågor. Ett annat område för CBP karriärer är i Office of Air & Marine. Tekniker arbetar i antingen luft och Marine brottsbekämpning, luft och Marine Domain Security eller luft och Marine Interdiction. Anställda i dessa positioner övervaka gränserna av luft och vatten för att fånga upp och stoppa eventuella olagliga handlingar och garantera säkerheten för landets gränser av vatten och luft.

CBP använder också import specialister vars ansvar omfattar övervakning av varor och varor som importeras till USA varje dag. Import specialister att avgöra god affärssed, utreda smuggling fall och se till att alla importerade varorna uppfyller allmänna hälso- och säkerhetsnormer. Intelligens forskning specialister arbetar med CBP att identifiera potentiella terrorhot, kränkningar handel, massförstörelsevapen och människosmuggling. Kontrakt specialister arbetar för att analysera och hitta kontrakt som ger CBP med de objekt som är nödvändiga för dess dag till dag operationer, såsom möbler, ammunition, övervakning utrustning för övervakning, telekommunikation och underhåll.