vad man ska äta när du har lågt blodsocker

Hypoglykemi är nära förknippad med diabetes, men enligt Native Remedies signalerar lågt blodsocker en brist på viktiga vitaminer, mineraler, aminosyror och essentiella fettsyror. Göra nödvändiga dietförändringar för att behandla hypoglykemi är ganska enkel. Enligt reaktiv hypoglykemi, för att framgångsrikt hantera lågt blodsocker måste du välja de bästa mat att äta och när man ska äta dessa livsmedel.

Lågt blodsocker sätter kroppen i ett försvagat tillstånd eftersom kroppen behöver glukos för energi. Livsmedel rika på vitamin C, E och B-komplex förbättra socker och kolhydrater tolerans för att normalisera sockermetabolism så att kroppen har den nödvändiga energi den behöver för att fungera korrekt.

Om du lider av lågt blodsocker, föreslår reaktiv hypoglykemi bär dessa “akut foods” när du är borta från huset, såsom 8 bitar av Livräddare godis, 2 msk russin, 7 små gelékarameller, fruktjuice eller vanlig läsk. Du bör hålla ett förråd av dessa livsmedel i bilen i väskan eller fickor och på kontoret.