wristech instruktioner

Wristech tillverkar en rad av små blodtrycksmätare avsedda för bekvämlighet och portabilitet. Eftersom dessa skärmar fästa på handleden med en kardborreband kan du ta dem var som helst och kontrollera blodtrycket när som helst. Du kan lära dig att använda en av dessa blodtrycksmätare snabbt, även om du inte vet mycket om medicinsk utrustning eller elektronik.

Skjut batteriluckan bort från baksidan av enheten och sätt AAA-batterier i batterifacket. Sätt tillbaka batteriluckan.

Skjut din hand genom handledsband, eller ångra banden och linda dem runt handleden. Var noga med LCD-skärmen delen av enheten är över insidan av handleden.

Tryck på “Start” eller “Begin” knappen på enhetens framsida spelkontrollen och du kommer att känna monitor banden dra runt handleden. Banden justeras automatiskt till lämplig täthet.

Vänta tills banden släpper lufttrycket, och en stund senare blodtrycket kommer att visas på skärmen. Det systoliska läsning kommer att vara på topp och det diastoliska läsning kommer att vara på botten.