de bästa over-the-counter tarm rengöringsmedel

Tarm rengöringsmedel bort avföring från tjocktarmen och ändtarmen. De avlastar även förstoppning och renar tjocktarmen innan läkarundersökningar, inklusive koloskopier. Medan vissa metoder för tarmrengöring är mer invasiv än andra på grund av administreringssätt, andra kräver mer tid att slutföra och orsaka obehagliga biverkningar.

Fleet lavemang leverera flytande natriumfosfatlösning i ändtarmen från en engångsklämflaska för att hämta vatten från kroppen i ändtarmen för att mjuka upp härdat avföring. De är en invasiv rektal metod för att lindra förstoppning. Fleet lavemang finns i både vuxna och barn storlek flaskor. Använd en Fleet lavemang flaskan och behålla lösningen i två till fem minuter innan han flyttade till toaletten för att frigöra innehållet i tarmen.

Stolpiller kan göras från smörjmedels laxerande glycerin eller stimulerande laxermedel bisacodyl. De rena tarmen genom att tillhandahålla smörjning och stimulans för att mjuka upp härdat avföring och stimulera kolon muskler för att ta bort den. Sätt ett suppositorium i ändtarmen. Glycerin suppositorier producera tarmrörelser inom 15 minuter till en timme medan bisacodyl suppositorier producerar mellan 15 och 45 minuter.

Blanda en matsked av Epsom-salter i en kopp varmt vatten. Drick hela lösningen för att lindra måttlig förstoppning, fekal impaktion eller rengör tarmen innan läkarundersökning. EPSOMSALT avleda vatten från andra delar av kroppen för att mjuka upp och även smälta härdat avföring. De har en bitter smak, som kan kompenseras genom att tillsätta en nypa citrus smaksatt soda såsom Sprite till blandningen. En åtta ounce glas ger en extremt rinnande avföring inom en halvtimme till åtta timmar. Epsom salter kan orsaka uttorkning, så du bör dricka ett glas kranvatten innan du dricker Epsom saltblandning.

Magnesiumcitrat renar tarmen innan diagnostiska tester och lindrar förstoppning. Ungefär som Epson salter, drar det vatten från andra delar av kroppen för att mjuka upp och passera härdad avföring inom åtta timmar. Planera att bo nära en toalett för hela dagen du använder magnesiumcitrat eftersom det kan skapa en plötslig brådska att tömma tarmen. Drick ett glas kranvatten innan du dricker hela flaska magnesiumcitrat för att undvika uttorkning.