vad är skillnaden mellan dnr-CC & dnr-cc gripanden?

I händelse av en nödsituation, en person – speciellt om äldre – kan ha specificerat återupplivning order för nära och kära och andra som är ansvariga för deras vård. För vissa stater, dessa order delas in i två kategorier, DNR-CC och DNR-CC gripanden. Det är viktigt att veta skillnaden mellan de två för juridiska och etiska syften.

DNR-Comfort Care lag styr gör-inte-återuppväcka situationer. Medicintekniska leverantörer följer DNR-CC-protokollet när inga återupplivnings åtgärder för att upprätthålla livet är klar. För Comfort Care-DNR, vad sjukvårdspersonal kommer eller kommer inte beskrivs i detalj. Till exempel anger Ohio DNR-CC lag som utövaren försöker att rensa luftvägarna, ge syrgas, förbättra situationen för patienten, behandla blödningar, ge stöd och kontakt andra leverantörer som behövs.

Medicinsk personal agera på dessa instruktioner och steg när en patient upplever en hjärt- eller andningsstillestånd. De saker som beskrivs för sjukvårdspersonal omfattar inledandet av DNR komfort vård protokoll, tillhandahållande av all nödvändig vård eller behandling är lämplig för patientens behov. Patienter som behöver hjärtövervakning tillsammans med en DNR ordning kommer endast att få tröst och sjukvård.

När en DNR ordning skrivs, den person som fyller ut ordern har ansvaret för att fylla ut DNR verifieringsformuläret och lämna in order i läkarens order i patientjournalen. Kontrollen formen verifierar att sjuksköterskan eller läkare som ger ordern ordentligt credentialed och faktiskt gav order. När du är klar med telefon, har läkaren ett ansvar för att fylla ut DNR formuläret och sjuksköterskan måste lämna formen i patientjournalen enligt läkaren order avdelning.

När en patient kommer till ett sjukhus med tecken på en DNR-CC eller DNR CC-A order skriven av en läkare, måste sjukhuset hedra den ordningen. Ordern kan vara närvarande som ett formulär, plånbok kort eller armband. Ingen kan åsidosätta en patients önskemål även om en DNR ordning existerar. Om patienten inte kan fatta beslut för sig själva, kan en vårdnadshavare eller någon med fullmakt att göra det. Det är viktigt att låta älskade veta DNR önskemål. En DNR ordning är ett juridiskt bindande dokument och om patienten inte vill annorlunda, det måste hedras.