vad som är asenlix?

Asenlix var en populär diet piller på 1970-talet för både män och kvinnor. Det övergick snabbt till idrottsman recept för dess positiva effekter på humör, vakenhet och reflexer. Asenlix marknadsförs av Aventis i Mexiko men är inte längre tillgänglig i USA. Det finns inte mycket information tillgänglig om läkemedlet och bör inte tas utan en läkares bedömning och ett giltigt recept. Som alla läkemedel, kan felaktig användning leda till farliga biverkningar och läkemedelsinteraktioner.

Asenlix är varumärket för Clorbenzorex som också marknadsförs under Dinintel, Finedal eller Rexigen. Detta läkemedel används som en aptitnedsättande. Asenlix är en klass av anorektiker (viktminskning droger) stimulerande på nervsystemet som består av en kväve substituerat amfetamin analog som omvandlas genom matsmältningsenzymer i en sann amfetamin.

Asenlix har blivit populärt i USA bland idrottsmän. Som ett stimulerande ökar medvetenhet och reaktionstider och samtidigt minska trötthet. Baseballspelare gav dem smeknamnet “greenies” på grund av sin ljusgröna färg. Medan slang började med denna specifika amfetamin läkemedel, nu också hänvisat till den allmänna varumärket samt eventuella amfetamin klass stimulantia. Stimulantia bränner muskelmassa och kan inte vara ett smart val för idrottare som vill förbättra prestanda.

Naturligtvis som en viktminskning piller, kan Asenlix vara mycket attraktiv. Den person som tar p-piller känns mer energisk och alert medan inte befinner sig så hungrig. Genom att stimulera ämnesomsättningen, många människor gå ner i vikt och känner mig mycket aktiv på Asenlix. Det är lätt att ta i tablettform med ett glas vatten. De som fortfarande har ett recept kan få det fyllas i Mexiko eller via ett onlineapotek.

Stimulantia öka ämnesomsättningen och bränna cellulär metabolism bokstavligen. Det finns många ned sidor till att ta ett njutningsmedel som Asenlix. Det vanligaste problemet är kraschen när läkemedlet avtar, lämnar personen i en deprimerad tillstånd och mer trött än om de inte hade tagit drogen. Serotonin reserver kan vara uttömda med kroppen under förutsättning att det stimulerande kommer att ersätta behovet av serotonin. Stora risker av stimulantia är deras effekt på hjärtat, vilket kan göra att pumpa mer kraftfullt, vilket kan vara en fara för dem med hjärtproblem. Det finns inte mycket forskning som finns på Asenlix, vilket gör att använda denna drog allt mer riskabelt.

Asenlix ursprungligen föreskrivs i 1970-talet som ett dietpiller och idrottare för att förbättra prestanda. Det är inte längre säljs i USA men är lagligen saluförs i Mexiko och finns i Kanada. Som ett resultat, många i USA söka stimulerande genom onlineapotek och andra medel. Paket som korsar gränsen kan ha Asenlix konfiskerade som smuggelgods substans.