Vilka är kostnaderna för tryckkammare behandling?

Tryckkammare syrebehandlingar öka flödet av syre till kroppen och kan användas för att behandla allvarliga skador på vävnader. Den tryckkammare kan användas för att behandla tillstånd som autism, cerebral pares, multipel skleros och fibromyalgi.

Kostnaden för hyperbar syrgasbehandlingstillfällen varierar från $ 100 till $ 300 vid ca 300 centra i USA. De flesta försäkringsbolag kommer att godkänna användningen av kammaren när det är medicinskt nödvändigt.

OxyHealth erbjuder bärbara tryckkammare för kliniker, forskare och patienter. De har över 7000 kammare finns att köpa eller hyra. OxyHealth har två tryckkammare hyresalternativ: provkörning och kortsiktiga. Den provkörning tillåter kammaren att hyras på månadsbasis med möjlighet att köpa medan kortsiktiga hyra program erbjuder kamrarna på en betalningsplan.

Healing Institute är en omfattande neurologisk rehabiliteringscenter ligger i Florida som också erbjuder hyperbar syrgasbehandling. En 60-minuters behandling är $ 200, medan en 90-minuters behandling är $ 300. De erbjuder också blockera behandlingar: 20 behandlingar på $ 200 skulle kosta $ 4000.