vilka butiker har $ 4 läkemedel plan?

Med den pågående stigande kostnader för sjukförsäkring och recept kostnader, har vissa apotek genomfört $ 4,00 kostnader för en 30-dagars leverans av vissa generiska läkemedel. Dessa $ 4,00 incitament för dem som har liten eller ingen recept täckning eller försäkring. Generisk medicinering, i de flesta fall är mycket nära till namnet varumärke, så långt som de ingredienser som finns i läkemedlet. Dessa program gör det möjligt för dem som kämpar för att betala för medicinen för att komma åt dem.

Wal-Mart apotek erbjuder ett recept program, som omfattar generiska läkemedel för $ 4,00 eller mindre. En 30-dagars leverans av medicinen är tillgänglig för patienter utan försäkring och kan vara tillgängliga för mindre än $ 4,00 för dem som har ett recept plan. Läkemedel som finns är recept för antibiotika, artrit, astma, hjärthälsa, mag, mental hälsa, allergier, laxermedel, smärtstillande, sömnhjälpmedel, ryggvärk, ögonvård, vitaminer och viktminskning. De generiska varumärken jämförs med namnet varumärke för $ 4,00 receptbelagda mediciner. Det finns en lista finns på apoteket så se till att be om en uppdaterad ark för de senaste tillgängliga $ 4,00 recept.

Kroger livsmedelsbutik och apotek erbjuder recept för $ 4.00 varje. En 30-dagars leverans av läkemedel som ingår i programmet täcker frågor som är förknippade med antiviral, astma, gikt, antidepressiva medel, antibiotika, hjärthälsa, hosta och förkylning, muskelavslappnande, diabetes, hormon, diuretika, sköldkörtel, glaukom, utvärtes salvor, vitaminer och anti-svamp. De läkemedel är generiska och jämföra noga med kända varumärken mediciner. Kroger ger möjlighet att fylla på din medicin på nätet. För vissa läkemedel, är mindre än försäkring co betalar eller postorder apotek program kostnaden för $ 4,00 recept.

Target apotek, som ligger inom Target varuhus över hela världen, erbjuder $ 4,00 generiska recept. Över 300 generiska läkemedel är tillgängliga genom programmet. Läkemedel såsom allergi, hosta och förkylning, smärtstillande medel, anti-ångest, antibiotika, antidepressiva medel, antipsykotika, antiinflammatoriska, artrit, astma, cancer, härd hälsa, kolesterol, diabetes, optiker, hormoner, män hälsa, muskelavslappnande , rökavvänjning, gastrointestinala, sköldkörtel, vitaminer, kvinnans hälsa och aktuella salvor finns i generisk genom $ 4,00 planen. Den $ 4,00 planen omfattar en 30-dagars leverans av de ovan nämnda generiska varumärke läkemedel. För en uppdaterad lista finns på apoteket direkt eller gå online till målet webbplats och titta igenom alternativen apotek för $ 4,00 listan.

Hannaford apotek, som ligger inom Hannaford livsmedelsbutiker erbjuder $ 4,00 generiska recept plan. Programmet är känd som Friska Savers Plus-programmet. Programmet stöder de som inte har recept täckning eller är under-försäkrade. Man måste registrera sig i programmet på apoteket innan dra nytta av de $ 4,00 mediciner. Programmet har en $ 7,00 årlig inskrivningsavgift som täcker hela familjen. De hälsosamma sparare plus program kan inte användas tillsammans med andra typer av receptbelagda planer, eftersom den är utformad för att hjälpa dem med ingen täckning. Det finns över 450 generiska läkemedel tillgängliga under Hannaford $ 4,00 program.