Vad är skillnaden mellan Mach3 & Mach3 turbo?

Gillette är en stor producent av rakprodukter och ständigt fokus på ny teknik. Företagets Mach3 och Mach3 Turbo rakhyvlar har HD- och antifriktionsblad som syftar till att glida bekvämt och smidigt över ytan av huden, medan klippa håret i ansiktet noga och utan irritation.

Både Mach 3 och Mach 3 Turbo har en tre-blad rakkniv systemet. Det finns micro vid basen av rakhyveln på båda modellerna. Dessa micro föregå rakhyveln för att producera en närmare rakning genom att höja håret. Mach 3 och Mach 3 Turbo har också en smörjremsa och svänga huvudet. Justeringar av micro och smörjremsa på Mach 3 levererade Mach 3 Turbo.

Gillette Mach 3 blad består av tre anti-friktionsblad. Den har en smörjremsa ovanför rakhyvelhuvudet att tillämpa lugnande smörjning efter rakning. Remsan bleknar i färg från grönt till vitt, vilket indikerar när det är dags att byta bladet. Mach 3 har fem micro vid basen av rakhyveln. Den svängbara huvudet möjliggör kontinuerlig kontakt under rakning. Denna rakkniv designades med maximal komfort i åtanke.

Gillette Mach 3 Turbo infördes efter Mach 3. En stor del av utformningen av Mach 3 fortsätter in i Mach 3 Turbo. Turbo har en vridbart huvud och smörjremsa som MACH 3. Liksom i Mach 3, bleknar remsan till vitt när det motiverar en bladbyte. Mach 3 Turbo har en tre-bladig glidsystemet sett i Mach 3. En subtil skillnad i Turbo är den extra smörjning i smörjremsan. En annan subtil skillnad i Turbo är tillsats av fem micro, ger Turbo 10 micro vid basen av rakhyveln.