vad gör det offentliga stödet medicinskt kort betala för?

Illinois hjälper invånarna med sjukvårdskostnader genom Hälso- och Family Services program. Patienter presenterar offentligt stöd Medical Card att erhålla tjänster, men programmet gör begränsa vård det kommer att täcka.

Public Aid Medical Card betalar för grundläggande vård som tas emot från sjukhus, läkare kontor och kliniker. Psykiatriska, kiropraktik, vision och begränsade tandvård tillhandahålls.

Kortet omfattar diagnostiska procedurer såsom röntgen, laboratorieförsök och kirurgiska andra åsikter.

Staten bistår också med betalning för njurdialys, rehabilitering, alkohol och missbruk program och palliativ vård. Den innehåller också receptbelagda läkemedel täckning. Planen omfattar förebyggande vård såsom preventivmedel, liksom.

Barn kan få vård i hemmet och mer expansiv tandvård än vuxna i programmet.