vad är en enhet av livförsäkring?

Även om ett livförsäkringsbolag har låga priser, kan du behöva köpa dussintals “enheter” – grundstenarna i täckning använde industrin – att helt skydda din familj. Istället för att sälja slump mängder täckning, såsom $ 5334 eller $ 4335, är det mer bekvämt för ett företag att ha en standard block av täckning, till exempel $ 2000.

En enhet av livförsäkring är den minsta mängden täckning du kan köpa, och en ökning av täckning kommer att vara en multipel av den grundläggande enheten, enligt Baltimore Life Cos. Om till exempel, livbolaget erbjudanden i enheter av $ 1000, du kan kan köpa fem enheter för att ta emot $ 5000 i total täckning.

Ett livbolag kan välja storlek på sina andelar av täckning. Typiskt, livförsäkringsbolag handlar i enheter av $ 1000, enligt Baltimore Life Cos. Det är inte ovanligt att se enheter värda $ 5000 eller $ 10.000.

Tänk på antalet enheter av livförsäkringar din familj behöver. Den genomsnittliga familjen med livförsäkringar har omkring i $ 235,000 i täckning, enligt Heritage unionen. Även om mängden av försäkring en familj behöver beror på flera faktorer, såsom besparingar och som dör, familjer vanligtvis skulle behöva täckning för omkring fem eller sex år av inkomster att ta itu med förlusten av familjeförsörjare.

Enheter av livförsäkringar ibland ses på oavsiktlig död nytta och barn livförsäkring, enligt Investopedia. I olycksfallsförsäkring, erbjuder företaget heter värda lika mycket som din täckning. Om du köper en enhet av oavsiktliga dödsfalls, skulle du få $ 200.000 på en $ 100.000 politik. Barn livförsäkrings enheter är desamma som för en vuxen, men mycket billigare eftersom barn är mindre benägna att dö av naturliga orsaker. (Ref 4 och 5)

Premierna du betalar på en enhet av livförsäkring beror på din hälsa, ålder och vanor. Du kan minska kostnaderna för din livförsäkring genom att sluta röka, minska alkoholkonsumtionen och, om övervikt, gå på en diet. Leta efter den lägsta premien, men se till att du har en plan på plats innan du byter försäkringsbolag.